=='

12 June 2011

school =,=

errrrggghhhhhhh !!!!!!!!!!!! malasnya nak pegi sekolah besok , huh !! tambah2 nk dapat result , oh shit . confirm ak hancur gila ,, jawab paper yang ta copycate je , HAHA . come on lah , budak klas ak sporting ok ^^ HAHA , okay holiday dah abis so besok kea g sekolah macam biasa , nak sambung cuti boleh ? cikgu tanya asal tak pegi , cakap r sakit tak pon g je bakar skolah 2 , boleh kan ? AHAHA , ak tawu , otak ak mmg bergeliga skit pade korg :P HAHA . so so , cepat kasi idea apa yg patut ak bg alasan dkt parents n cikgu ak ?? sapa cepat , dapat hadiah ,, gila ramainya angkat tangan nak jawab ! hey sabarlah ! satu2 lah , aiyooo . HAHAH . nah gula2 sorg satu , cukuplah kan , haha adoii merepek je kan , okay udah2 lah bg student yg tgah holiday lg , g kemas brang besok nk g skolah so kita enjoy di skolah !! HAHA . skolah sendiri <3
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

12 June 2011

school =,=

errrrggghhhhhhh !!!!!!!!!!!! malasnya nak pegi sekolah besok , huh !! tambah2 nk dapat result , oh shit . confirm ak hancur gila ,, jawab paper yang ta copycate je , HAHA . come on lah , budak klas ak sporting ok ^^ HAHA , okay holiday dah abis so besok kea g sekolah macam biasa , nak sambung cuti boleh ? cikgu tanya asal tak pegi , cakap r sakit tak pon g je bakar skolah 2 , boleh kan ? AHAHA , ak tawu , otak ak mmg bergeliga skit pade korg :P HAHA . so so , cepat kasi idea apa yg patut ak bg alasan dkt parents n cikgu ak ?? sapa cepat , dapat hadiah ,, gila ramainya angkat tangan nak jawab ! hey sabarlah ! satu2 lah , aiyooo . HAHAH . nah gula2 sorg satu , cukuplah kan , haha adoii merepek je kan , okay udah2 lah bg student yg tgah holiday lg , g kemas brang besok nk g skolah so kita enjoy di skolah !! HAHA . skolah sendiri <3