=='

21 June 2011

single (:

HAHAHA , mesti korang akan cakap , cntohnye ayat dy mcm ni la kan 'eh minah ni , playgirl ke ape , this week org lain , next week org lain plak' wahh cibai je sape ckap mcm 2 , mulut tade insuran ye kak ^^ HAHA . okay bukan sesaje ak nk single or whatever lah kan , but ade prob yg susah ak nk handle ,hmm , if korg dkt tmpt ak pon , mmg korg akan pening , asyik fikirkan tentang org lain abis tentang ak , sape mao pikir kan ? so ak ambik decision ak nk single dulu skrg , dh tanak pikir pasal laki ni *insyaallah lah ^^ . btw , trpulang krog la nk anggap ak ni ape sbb ak tawu sape ak kan , so sorry sangat eh if ak TERkasar bahase dgn korg sbb ak adalah ak n ak tade duplicated eh , so hope korg happyla dgn life korg okay ^^


okay yg ni topik baru , malas nk buat entry banyak2 so semua sumbat sini je ^^

ok tawu tak tmpt ni ?



hope korang tawu lah kan , ni nak cite , HAHAH , dgn penuh rase bangge lah kan , jumaat until isnin ak dekat situ , haha so ponteng skolah shari je la , eh eh , shari je okay so tayah nk kecoh sangat . ak g sbb celebrate bufday ak dkat sane , gile mmg best arh , sorry ta dapat nk uplaod pic kek sbb msalah teknikal *camera ak buat hal . sorry sangat taw taw , eh eh , ak tgah tnggu hadiah korg ni , bile mao kasi hadiah dkt ak ?? so ak pon nk ganti usop wilcha , dengarlahhhh ~~~~



happy bufday to me
happy bufday to me
happy bufday to me
happy bufday to me
pfft , dgn gaya tangan dy okay ^^


hahaha , sumpah ak merapu habis dengan kau orang semua harini kan .
and lastly , ak nk say THANK YOU SO SO MUCH dekat org yg wish bufday and kasi hadiah dekat ak , thank you sangat , really appreciate that ^^ and now umur ak dh ckup 16 so dh boleh ambik lesen motooooo , yeahhhhh , HAHAHA .. so that's it , kbai <3
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

21 June 2011

single (:

HAHAHA , mesti korang akan cakap , cntohnye ayat dy mcm ni la kan 'eh minah ni , playgirl ke ape , this week org lain , next week org lain plak' wahh cibai je sape ckap mcm 2 , mulut tade insuran ye kak ^^ HAHA . okay bukan sesaje ak nk single or whatever lah kan , but ade prob yg susah ak nk handle ,hmm , if korg dkt tmpt ak pon , mmg korg akan pening , asyik fikirkan tentang org lain abis tentang ak , sape mao pikir kan ? so ak ambik decision ak nk single dulu skrg , dh tanak pikir pasal laki ni *insyaallah lah ^^ . btw , trpulang krog la nk anggap ak ni ape sbb ak tawu sape ak kan , so sorry sangat eh if ak TERkasar bahase dgn korg sbb ak adalah ak n ak tade duplicated eh , so hope korg happyla dgn life korg okay ^^


okay yg ni topik baru , malas nk buat entry banyak2 so semua sumbat sini je ^^

ok tawu tak tmpt ni ?



hope korang tawu lah kan , ni nak cite , HAHAH , dgn penuh rase bangge lah kan , jumaat until isnin ak dekat situ , haha so ponteng skolah shari je la , eh eh , shari je okay so tayah nk kecoh sangat . ak g sbb celebrate bufday ak dkat sane , gile mmg best arh , sorry ta dapat nk uplaod pic kek sbb msalah teknikal *camera ak buat hal . sorry sangat taw taw , eh eh , ak tgah tnggu hadiah korg ni , bile mao kasi hadiah dkt ak ?? so ak pon nk ganti usop wilcha , dengarlahhhh ~~~~



happy bufday to me
happy bufday to me
happy bufday to me
happy bufday to me
pfft , dgn gaya tangan dy okay ^^


hahaha , sumpah ak merapu habis dengan kau orang semua harini kan .
and lastly , ak nk say THANK YOU SO SO MUCH dekat org yg wish bufday and kasi hadiah dekat ak , thank you sangat , really appreciate that ^^ and now umur ak dh ckup 16 so dh boleh ambik lesen motooooo , yeahhhhh , HAHAHA .. so that's it , kbai <3