=='

07 June 2011

new love (:

coming with new story ^^

okay , boleh baca right entry 2 ?
HAHA , okay , i meet him dekat fb je pon , n banyak org cakap , cinta fb tak kekal but tak kisah lah sebab tanak ambik tawu , yg nak tawu if ak dengan dy boleh kekal lana , hope sangat lah , dah tamao jd mcm sebelum ni ..
nak tawu sape ke ? okay nah ak letak pic budak yg telah meragut hati aku *cewahh ayat .. HAHA




jangan ko cube nak sakitkan hati ak eh if tak ak cincang ko lumat lumat *ayat ugut ni

i promise i will love you untill my last breath (:

i love you bie <3
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

07 June 2011

new love (:

coming with new story ^^

okay , boleh baca right entry 2 ?
HAHA , okay , i meet him dekat fb je pon , n banyak org cakap , cinta fb tak kekal but tak kisah lah sebab tanak ambik tawu , yg nak tawu if ak dengan dy boleh kekal lana , hope sangat lah , dah tamao jd mcm sebelum ni ..
nak tawu sape ke ? okay nah ak letak pic budak yg telah meragut hati aku *cewahh ayat .. HAHA




jangan ko cube nak sakitkan hati ak eh if tak ak cincang ko lumat lumat *ayat ugut ni

i promise i will love you untill my last breath (:

i love you bie <3