=='

04 June 2011

perasaan

aku hanya hambamu yang tak pernah terlepas daripada sebarang ujian .





hello readers , i'm back with a new topic ..
perasaan okay not perasan , if perasan , bg sesiapa yg kuat perasan 2 , ambiklah . HAHA
okay , back to topic ..

act , ak dh lama sukakan budak ni n then dah jujur semua dah dgn dy . BUAT PENGAKUAN BERANI MATI bak kata adinda milano evans , HAHA . hati rasa tenang sangat bila dah gtw dy semua 2 but ak takut dy akan anggap ak perempuan yang dah tada harga diri sebab terlalu berterus-terang tentang benda 2 tapi ak dah ta sanggup nak pendamkan semua 2 . but ak tataw dy marah,suka,benci or whatever dengan ak sbb kitaorg still contact mcm biasa . slalu bukak wall dy then mesti banyak girl yg MENGGEDIK dgn dy dkt stu but ak tak cakap apalah sebab ak mmg tada hak untuk bersuara . okay then , when ak dh berterus-terang tetiba hati ak jd lain , lain sangat . dy jadi takut , berdebar n mcm2 lah . takut sebab ak akan dikecewakan untuk kali ketiga . berdebar sebab pikirkan semua 2 . act ak pernah cakap , ak dh serik untuk couple but tataw lh . dgn dy ni , ak rasa lain , ak happy sangat . on the phone , kitaorg siap gelak smpai terguling-guling , and dy pon penah cakap dy dh tada hati nak couple.. YA ALLAH , tuhan je taw betapa pedihnya hati ak bila dy ckap mcm 2 but still under control . ak cuba senyum sebab tanak bg dy taw if ak sangat mengharapkan dy .. at the same time , ak terpikir , biarlah kitaorg mcm ni . dy tanak takkan ak nk paksa . tamao la jd perigi mencari timba sangat kan . hmm , pastu ak cakap , ok kita maintain je lah macam ni , ta perlu nak couple sbb ak takut dy akan tinggalkan ak . ak takut sangat nak hadapi semua 2 n ak takut bila ak dah couple , dy pulak buat perangai sebab kitaorg mmg stay jauh . jauh yg amat . ak dah takut nak couple jauh2 sbb ex ak pon stay jauh then dy tinggalkan ak mcm 2 ja , hmm . tamao semua 2 berlaku sebab rasa dy sakit sangat .











lastyly , i really2 love you and i do not want to lose u... saranghae <3
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

04 June 2011

perasaan

aku hanya hambamu yang tak pernah terlepas daripada sebarang ujian .





hello readers , i'm back with a new topic ..
perasaan okay not perasan , if perasan , bg sesiapa yg kuat perasan 2 , ambiklah . HAHA
okay , back to topic ..

act , ak dh lama sukakan budak ni n then dah jujur semua dah dgn dy . BUAT PENGAKUAN BERANI MATI bak kata adinda milano evans , HAHA . hati rasa tenang sangat bila dah gtw dy semua 2 but ak takut dy akan anggap ak perempuan yang dah tada harga diri sebab terlalu berterus-terang tentang benda 2 tapi ak dah ta sanggup nak pendamkan semua 2 . but ak tataw dy marah,suka,benci or whatever dengan ak sbb kitaorg still contact mcm biasa . slalu bukak wall dy then mesti banyak girl yg MENGGEDIK dgn dy dkt stu but ak tak cakap apalah sebab ak mmg tada hak untuk bersuara . okay then , when ak dh berterus-terang tetiba hati ak jd lain , lain sangat . dy jadi takut , berdebar n mcm2 lah . takut sebab ak akan dikecewakan untuk kali ketiga . berdebar sebab pikirkan semua 2 . act ak pernah cakap , ak dh serik untuk couple but tataw lh . dgn dy ni , ak rasa lain , ak happy sangat . on the phone , kitaorg siap gelak smpai terguling-guling , and dy pon penah cakap dy dh tada hati nak couple.. YA ALLAH , tuhan je taw betapa pedihnya hati ak bila dy ckap mcm 2 but still under control . ak cuba senyum sebab tanak bg dy taw if ak sangat mengharapkan dy .. at the same time , ak terpikir , biarlah kitaorg mcm ni . dy tanak takkan ak nk paksa . tamao la jd perigi mencari timba sangat kan . hmm , pastu ak cakap , ok kita maintain je lah macam ni , ta perlu nak couple sbb ak takut dy akan tinggalkan ak . ak takut sangat nak hadapi semua 2 n ak takut bila ak dah couple , dy pulak buat perangai sebab kitaorg mmg stay jauh . jauh yg amat . ak dah takut nak couple jauh2 sbb ex ak pon stay jauh then dy tinggalkan ak mcm 2 ja , hmm . tamao semua 2 berlaku sebab rasa dy sakit sangat .











lastyly , i really2 love you and i do not want to lose u... saranghae <3