=='

03 June 2011

4 am =='

paranormal punya kerja !!!



okay jangan terkejut bila ak tulis macam 2 . mcm ni story dy , smlm mcm mna tah tetiba ak terbangun dalam pukul 3 lebih . ak bangun sebab badan ak ta sihat . nk ckap demam , tak , tapi rasa lain sangat .. then ak bangun pegi ruang tamu ... then sempat lagi bukak tv tengok cita kartun ^^ hehe . pastu pastu , perut ak lapar . selongkar lah dapur . then ak jumpak nasi goreng , haha . ta tahan beb , lapar gila , then sebelum ak jadi gastrik baik ak makan ^^ haha . makan nasik pukul 4 beb , then then sempat lagi texting dgn budak yg dlm gmbr kt bwah ni , haha . sempat lagi tuh .. then then tgah text n makan , dgr lah bunyi tapak kaki tapi ak buat bodo je lah ,, malas nk ambik kisah .. hati mmg dh rasa lain . pastu tetiba sorg budak kecik dgn rambut panjang duduk depan ak , YA ALLAH , tuhan ja taw betapa cuaknya ak time 2 . pastu ak buat tataw smbil pejam mata then budak 2 brjalan tiba2 tido kt sofa blkang ak . ak pelik gak ,pasaipa TOYOL NI , pastu bila ak tengok betoi2 anak sedara ak rupanya .. tak guna betoi... nasib baik ak ta terkencing dalam seluar , HAHA . if korg tengok muka ak . confirm korg gelak habis . haha lawak dowh .. but ak ta story pon dekat budak capital M bawah ni , malu beb . bila dy baca ni , msti dy gelak abis abisan , HAHA . ko baca , ko gelak , ak tampar ko . HAHA .. then lepas makan tu , terus ak ajak budak 2 masuk . mmg hampeh betoi lah .. haha..sumpah lawak dowh . ya allah , lawak habis . pastu continue msj dekat bilik then dah pkul 4.20 , ak mengantuk arh . so say bubye and ily pastu tido <3 HAHA
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

03 June 2011

4 am =='

paranormal punya kerja !!!



okay jangan terkejut bila ak tulis macam 2 . mcm ni story dy , smlm mcm mna tah tetiba ak terbangun dalam pukul 3 lebih . ak bangun sebab badan ak ta sihat . nk ckap demam , tak , tapi rasa lain sangat .. then ak bangun pegi ruang tamu ... then sempat lagi bukak tv tengok cita kartun ^^ hehe . pastu pastu , perut ak lapar . selongkar lah dapur . then ak jumpak nasi goreng , haha . ta tahan beb , lapar gila , then sebelum ak jadi gastrik baik ak makan ^^ haha . makan nasik pukul 4 beb , then then sempat lagi texting dgn budak yg dlm gmbr kt bwah ni , haha . sempat lagi tuh .. then then tgah text n makan , dgr lah bunyi tapak kaki tapi ak buat bodo je lah ,, malas nk ambik kisah .. hati mmg dh rasa lain . pastu tetiba sorg budak kecik dgn rambut panjang duduk depan ak , YA ALLAH , tuhan ja taw betapa cuaknya ak time 2 . pastu ak buat tataw smbil pejam mata then budak 2 brjalan tiba2 tido kt sofa blkang ak . ak pelik gak ,pasaipa TOYOL NI , pastu bila ak tengok betoi2 anak sedara ak rupanya .. tak guna betoi... nasib baik ak ta terkencing dalam seluar , HAHA . if korg tengok muka ak . confirm korg gelak habis . haha lawak dowh .. but ak ta story pon dekat budak capital M bawah ni , malu beb . bila dy baca ni , msti dy gelak abis abisan , HAHA . ko baca , ko gelak , ak tampar ko . HAHA .. then lepas makan tu , terus ak ajak budak 2 masuk . mmg hampeh betoi lah .. haha..sumpah lawak dowh . ya allah , lawak habis . pastu continue msj dekat bilik then dah pkul 4.20 , ak mengantuk arh . so say bubye and ily pastu tido <3 HAHA