=='

03 September 2011

i'm single =='

Aku bukan boneka eh yg ko boleh sepak terajang macam 2. Aku bukan chipsmore, bila ko lapar ko g beli, bila dh habis makan, plastik 2 ko buang. Aku pon ada prasaan juga, Perempuan mana tk da hati ? bawak mai tunjuk kt aku. Hmmm, mmg best kan ko maki maki aku cakap aku sial la mcm2 la. ko ingat aku ni pekak ke tk dengar apa yg ko cakap. Aku dgr la bodoh tpi aku diam sbb aku nk dgr lagi ko maki-2 aku . ko puas hati eh lepas maki aku ? Aku puas hati sbb ko blah dari hidup aku. Tak guna aku syg org mcm ko. Aku syg pon , ko mana reti nk hargai semua 2. Skit-2 nk jeles, pantang ada laki like status aku dekat fb , smua ko nak bising. Aku tk ksah la ko nk jeles pon tapi agak-2 lh kan, Ko gedik dgn prmpuan , aku tk bsing pon sbb aku cyekan ko tpi ko ? oh shit la ! then pdan muke ko , sape sruh cbar aku sngt. Kan ak dh tukar status single and ko pon aku dh buang dari fb aku . puas hati ko ? then nanti ko g la story dkt mmbr2 ko yg aku ni jahat kan. Aku same dgn ex-2 ko kan . Hah bagus sangat ! Eh ko nk tahu tak , act aku dh lame panas dgn ko tpi aku simpan sbb aku syg ko lah sial . Nak tahu kenapa ? sebab every call , ko msti nk mntion ex-2 ko yg dh mati 2 . bapak r aku tak jeles even minah 2 dh mati kan . Aku hargai ko syg dyorg tp takyah la smpai setiap hari call nk mntion nama dyorg . Aku pon ada perasaan jugak weyh , Bila aku tegur ko akan cakap "eh syg, dyorg dh meninggal okay, takyah nak jeles la" . hotak ko la tak jeles ! if skali ckap sudah la , aku tk pekak lg dowhh . then ko cakap ko syg die la then ko nak samakan aku dgn ex-2 ko yg tk guna tu kan, bapak arh ! dh puas baca ? thank you . kbye:/
kan aku dah letak statement ni (:
welcome for someone who wanna change my status ^^


Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

03 September 2011

i'm single =='

Aku bukan boneka eh yg ko boleh sepak terajang macam 2. Aku bukan chipsmore, bila ko lapar ko g beli, bila dh habis makan, plastik 2 ko buang. Aku pon ada prasaan juga, Perempuan mana tk da hati ? bawak mai tunjuk kt aku. Hmmm, mmg best kan ko maki maki aku cakap aku sial la mcm2 la. ko ingat aku ni pekak ke tk dengar apa yg ko cakap. Aku dgr la bodoh tpi aku diam sbb aku nk dgr lagi ko maki-2 aku . ko puas hati eh lepas maki aku ? Aku puas hati sbb ko blah dari hidup aku. Tak guna aku syg org mcm ko. Aku syg pon , ko mana reti nk hargai semua 2. Skit-2 nk jeles, pantang ada laki like status aku dekat fb , smua ko nak bising. Aku tk ksah la ko nk jeles pon tapi agak-2 lh kan, Ko gedik dgn prmpuan , aku tk bsing pon sbb aku cyekan ko tpi ko ? oh shit la ! then pdan muke ko , sape sruh cbar aku sngt. Kan ak dh tukar status single and ko pon aku dh buang dari fb aku . puas hati ko ? then nanti ko g la story dkt mmbr2 ko yg aku ni jahat kan. Aku same dgn ex-2 ko kan . Hah bagus sangat ! Eh ko nk tahu tak , act aku dh lame panas dgn ko tpi aku simpan sbb aku syg ko lah sial . Nak tahu kenapa ? sebab every call , ko msti nk mntion ex-2 ko yg dh mati 2 . bapak r aku tak jeles even minah 2 dh mati kan . Aku hargai ko syg dyorg tp takyah la smpai setiap hari call nk mntion nama dyorg . Aku pon ada perasaan jugak weyh , Bila aku tegur ko akan cakap "eh syg, dyorg dh meninggal okay, takyah nak jeles la" . hotak ko la tak jeles ! if skali ckap sudah la , aku tk pekak lg dowhh . then ko cakap ko syg die la then ko nak samakan aku dgn ex-2 ko yg tk guna tu kan, bapak arh ! dh puas baca ? thank you . kbye:/
kan aku dah letak statement ni (:
welcome for someone who wanna change my status ^^