=='

31 August 2011

hey people ^^

Hey ! semestinya korg merindui rara right ? cewahh tak de arh . Ok , here rara mao story about new love . haish , suka tuka couple betul la rara ni kan . Tak , actually rara mencari yang terbaik , tanak kena game macam dulu , and now dah jumpa . if korg tngok pic dy , mesti korg fikir bukan2 right , hey tak lah . dy tak sejahat yg korg fikirkan , he care about me okay and i love him so much , mesti orang akan cakap , ala dyorg mesti tak kekak punya , sapa cakap macam 2 , rara potong lidah korg , ape , ingat takut ? sikit pon tak lah . and here , rara letak pic dy sebab rara nak semua tawu , rara dah fall in love dengan mamat ni ^^
name : muhd afendi
age : nineteen 
stay : KL mari 
status : married with rara amira ^^
note : he is mine and will be mine forever , noktah !

Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

31 August 2011

hey people ^^

Hey ! semestinya korg merindui rara right ? cewahh tak de arh . Ok , here rara mao story about new love . haish , suka tuka couple betul la rara ni kan . Tak , actually rara mencari yang terbaik , tanak kena game macam dulu , and now dah jumpa . if korg tngok pic dy , mesti korg fikir bukan2 right , hey tak lah . dy tak sejahat yg korg fikirkan , he care about me okay and i love him so much , mesti orang akan cakap , ala dyorg mesti tak kekak punya , sapa cakap macam 2 , rara potong lidah korg , ape , ingat takut ? sikit pon tak lah . and here , rara letak pic dy sebab rara nak semua tawu , rara dah fall in love dengan mamat ni ^^
name : muhd afendi
age : nineteen 
stay : KL mari 
status : married with rara amira ^^
note : he is mine and will be mine forever , noktah !