=='

01 June 2011

single and available ^^

hahaha , rara dh kembali berblogging :p aiseyman , rindu gila dowh kdg kauorg semua ? eh eh tgah buat apa ? makan ? eh ajak r ak skali gila jangan kedekut beb ^^ ok single ? haha best ker ? mmg tak lah kan tp dh takdir takkan nk halang kot kan ? boring dowh hidup sensorang ni , serious tanak tapi nak buat macam mana kan , dah dy yg mintak then ak pulak dituduh curang ? haha thank you sangat , pegilah hidup dengan dunia ko 2 , ak dah tada hak nak halang then ko pegi lah cari girl yg lebih baik daripada ak , and lastly , thank you so much , HAHA poyo kan ayat ak so lantak lah .. ta perlu nk busybody sangat . haha dah dah , g sambung buat kerja korg , ceyh sorry tada niat nak halau . haha byeee ~~
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

01 June 2011

single and available ^^

hahaha , rara dh kembali berblogging :p aiseyman , rindu gila dowh kdg kauorg semua ? eh eh tgah buat apa ? makan ? eh ajak r ak skali gila jangan kedekut beb ^^ ok single ? haha best ker ? mmg tak lah kan tp dh takdir takkan nk halang kot kan ? boring dowh hidup sensorang ni , serious tanak tapi nak buat macam mana kan , dah dy yg mintak then ak pulak dituduh curang ? haha thank you sangat , pegilah hidup dengan dunia ko 2 , ak dah tada hak nak halang then ko pegi lah cari girl yg lebih baik daripada ak , and lastly , thank you so much , HAHA poyo kan ayat ak so lantak lah .. ta perlu nk busybody sangat . haha dah dah , g sambung buat kerja korg , ceyh sorry tada niat nak halau . haha byeee ~~