=='

10 March 2011

gugaga hegegeh ;)

hoi hoi manusia . eh eh , assalamualaikum :) amboi sopannya budak ni kan *padahal kurang ajar gila  ---' okay back to the topick . ya saya sangat merindui anda especially my rabbit . *credit to husband aq okay , rindu saya tak ? ouh terima kasih . cewahhh . haha . padahal ta ckap pape pon kan kan . yeayh !! horrraaayyyy ! school holi holiday . lompat terjun bangunan sambil menguap . huwarghhh . so ade plan ? jum teman aq bagi kucing aq makan . well . aq bgi lah upah . stu jam , 50 rupiah . okay kan kan ? bak kata cikgu capital F , an  an  an . haha  . sumpah lwak gila dowh . time aq ada train handball , ajar smbil sbut an an an . haha . weyh , apa ni main kutuk kutuk ckgu pulak ? tak berkat ilmu tu cek kak plus abg oiiii . *mcm lah dy ajar aq . diam diam sudah lah weyh . aq sulaa st g kot . haha . weyh , tak pa lah . nk p mngedik dgn hubby aq . ouh please jgn cmburu :p
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

10 March 2011

gugaga hegegeh ;)

hoi hoi manusia . eh eh , assalamualaikum :) amboi sopannya budak ni kan *padahal kurang ajar gila  ---' okay back to the topick . ya saya sangat merindui anda especially my rabbit . *credit to husband aq okay , rindu saya tak ? ouh terima kasih . cewahhh . haha . padahal ta ckap pape pon kan kan . yeayh !! horrraaayyyy ! school holi holiday . lompat terjun bangunan sambil menguap . huwarghhh . so ade plan ? jum teman aq bagi kucing aq makan . well . aq bgi lah upah . stu jam , 50 rupiah . okay kan kan ? bak kata cikgu capital F , an  an  an . haha  . sumpah lwak gila dowh . time aq ada train handball , ajar smbil sbut an an an . haha . weyh , apa ni main kutuk kutuk ckgu pulak ? tak berkat ilmu tu cek kak plus abg oiiii . *mcm lah dy ajar aq . diam diam sudah lah weyh . aq sulaa st g kot . haha . weyh , tak pa lah . nk p mngedik dgn hubby aq . ouh please jgn cmburu :p