=='

12 February 2011

palat la kau capital 'm'

hope ko bace eh bende ni . semalam aq bukak fb ko then tngok pic ko . pesal ade stu album ko ckap 'khairul hafidz sahaja ' ? pehal dowh sial . ko nak ko cakap . tayah buat sial dengan aq . if ko ckap bajet mcm aq nk kasi je . harapan lah . eh eh sial , ko mmg sengaje nk skitkan hati aq ker ? if ko ta puas ati dgn aq , btter ko ftf (face to face) dgn aq . bangang sial tahap babi lah ko ni . bodoh . ta de otak nak pk . if org buat mcm 2 dekat bf ko mcm mne ? msti ko skit hati kan . eh , agak la . ko ade akal boleh pk la . jangan samekan diri ko dengan lembu . bodoh lah . jangan ingat lepas ko terangkan everything dengan aq dulu , aq still boleh accept ko but jangan harap . palat , shit !
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

12 February 2011

palat la kau capital 'm'

hope ko bace eh bende ni . semalam aq bukak fb ko then tngok pic ko . pesal ade stu album ko ckap 'khairul hafidz sahaja ' ? pehal dowh sial . ko nak ko cakap . tayah buat sial dengan aq . if ko ckap bajet mcm aq nk kasi je . harapan lah . eh eh sial , ko mmg sengaje nk skitkan hati aq ker ? if ko ta puas ati dgn aq , btter ko ftf (face to face) dgn aq . bangang sial tahap babi lah ko ni . bodoh . ta de otak nak pk . if org buat mcm 2 dekat bf ko mcm mne ? msti ko skit hati kan . eh , agak la . ko ade akal boleh pk la . jangan samekan diri ko dengan lembu . bodoh lah . jangan ingat lepas ko terangkan everything dengan aq dulu , aq still boleh accept ko but jangan harap . palat , shit !