=='

17 January 2011

minah bajet hot :)

lalala -,- . HAHA . pesal dowh kau ni minah ? aduhhh . suke sngt cri psal dlm blog . nape tak ftf je sayang :) aku lagi suke lah darling :) alamak . kecur perut aku tngok kau ktuk aku dekat blog kau . ala thanx yeah :) secara tidak langsungnye name aku dah up . thanx sayang <3 HAHA . aiyark . kau dah bajet cukup umor sangat la ? eyh girl , setakat diploma but language b.i ko tunggang langgang , btter tayah tau ; duduk rumah jage diri 2 . tak malukan mak bapak eh ? HAHA . sian kau eyh . eyh girl , aku tawu lah kisah kau 2 . tayah nk ckap aku ni childish sngt . kau 2 yg ta reti nk urus diri sendiri . alahai . mahkota kau ? HAHA . still ade ke ? entah -,- . soalan yang tiade jawapan kan sayang :) kau nak aku respect kau ? HAHA . boleh sangat . but if aku respect kau , boleh ke kau respect aku balik ? belom tentu kan so harapan lah aku nk respect kau lah :) aku dah lame belaja yg mne betol yg mne slah . kau 2 yg ta belaja . if kau belaja but mahkota kau dah hilang , tade gune lah minah :) kau nk ckap lelaki 2 salah ? HAHA . poyo giler dowh kau ni . ingat dah pandai sangat but akal budak je lagi . sini aku terangkan dekat kau yea , capital M couple dengan capital I 2 awal lagi dri capital I kenal kau . then , kau dengan muke ta malu g mnta no capital I coz nk msj as frend then kau goda dy . HAHA . eyh der , kucing mne tolak ikan ? if kau ta mule , ta gedik , takkan dy nak dengan kau . macam aku cakap , KUCING MANE TOLAK IKAN sayangku :) ko pk balik lah if ko bace ni . jangan nak salahkan capital I 100% :) if kau nak dy tanggungjawab sekalipon , tayah nak kecoh dengan capital M okay . capital M tatawu pape hal korang so tayah nk ckap ko ta boleh lupekan capital I . kau 2 sebenarnye layak dipanggil perampas . HAHA . bubye sayang . love you <3
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

17 January 2011

minah bajet hot :)

lalala -,- . HAHA . pesal dowh kau ni minah ? aduhhh . suke sngt cri psal dlm blog . nape tak ftf je sayang :) aku lagi suke lah darling :) alamak . kecur perut aku tngok kau ktuk aku dekat blog kau . ala thanx yeah :) secara tidak langsungnye name aku dah up . thanx sayang <3 HAHA . aiyark . kau dah bajet cukup umor sangat la ? eyh girl , setakat diploma but language b.i ko tunggang langgang , btter tayah tau ; duduk rumah jage diri 2 . tak malukan mak bapak eh ? HAHA . sian kau eyh . eyh girl , aku tawu lah kisah kau 2 . tayah nk ckap aku ni childish sngt . kau 2 yg ta reti nk urus diri sendiri . alahai . mahkota kau ? HAHA . still ade ke ? entah -,- . soalan yang tiade jawapan kan sayang :) kau nak aku respect kau ? HAHA . boleh sangat . but if aku respect kau , boleh ke kau respect aku balik ? belom tentu kan so harapan lah aku nk respect kau lah :) aku dah lame belaja yg mne betol yg mne slah . kau 2 yg ta belaja . if kau belaja but mahkota kau dah hilang , tade gune lah minah :) kau nk ckap lelaki 2 salah ? HAHA . poyo giler dowh kau ni . ingat dah pandai sangat but akal budak je lagi . sini aku terangkan dekat kau yea , capital M couple dengan capital I 2 awal lagi dri capital I kenal kau . then , kau dengan muke ta malu g mnta no capital I coz nk msj as frend then kau goda dy . HAHA . eyh der , kucing mne tolak ikan ? if kau ta mule , ta gedik , takkan dy nak dengan kau . macam aku cakap , KUCING MANE TOLAK IKAN sayangku :) ko pk balik lah if ko bace ni . jangan nak salahkan capital I 100% :) if kau nak dy tanggungjawab sekalipon , tayah nak kecoh dengan capital M okay . capital M tatawu pape hal korang so tayah nk ckap ko ta boleh lupekan capital I . kau 2 sebenarnye layak dipanggil perampas . HAHA . bubye sayang . love you <3