=='

24 January 2011

facebook :)

tawu kan pe mksud FACEBOOK ? mukabuku lah ! haha . actually aq mao gtw if aq dah block semua fb yg aq ada . termasuklah fb boyfie aq skali . mao taw kenapa ? ni disebabkan budak lelaki sial yg telah mendajalkan aq . mmg tersangat celaka but tayah tnya la apa yg dy dh buat . buat semak pale otak aq je pk . at least , boyfie aq sruh block suma yg brkaitan dgn internet . but tagged , ym , twitter n myspace aq blum block lgi . nantilah . mls ls skrg . heheh . so kepada sesetengah girl yg tgah im dgn lelaki yg tak dikenali , hati2 je la . jgn jdi mcm aq . jgn korg pecaya ckap dyorg . semuanya auta belaka . then if dyorg ugut or what . korg ugut je blik . perangai ta senonoh je laki gila seks ni . mmg sial abes la . 
Hello Kitty


-kitty penat menaip, thank you for reading-

24 January 2011

facebook :)

tawu kan pe mksud FACEBOOK ? mukabuku lah ! haha . actually aq mao gtw if aq dah block semua fb yg aq ada . termasuklah fb boyfie aq skali . mao taw kenapa ? ni disebabkan budak lelaki sial yg telah mendajalkan aq . mmg tersangat celaka but tayah tnya la apa yg dy dh buat . buat semak pale otak aq je pk . at least , boyfie aq sruh block suma yg brkaitan dgn internet . but tagged , ym , twitter n myspace aq blum block lgi . nantilah . mls ls skrg . heheh . so kepada sesetengah girl yg tgah im dgn lelaki yg tak dikenali , hati2 je la . jgn jdi mcm aq . jgn korg pecaya ckap dyorg . semuanya auta belaka . then if dyorg ugut or what . korg ugut je blik . perangai ta senonoh je laki gila seks ni . mmg sial abes la .